woorden

contactname

Een eerste afspraak wordt - bij voorkeur telefonisch - via het secretariaat gemaakt, dat van maandag tot donderdag bereikbaar is tussen 9u en 12.30u. Ook voor het verplaatsen en annuleren van afspraken en voor het rechtstreeks telefonisch contact met de medewerkers kan u zich richten tot het secretariaat.

Afhankelijk van de problematiek en beschikbaarheid van de medewerkers zal een eerste afspraak worden voorgesteld.

Na het formuleren van werkdoelen zal, in samenspraak met de patiƫnt, een behandelingsplan worden voorgesteld. Indien nodig kunnen andere diensten of personen hierbij betrokken worden.

Een doorverwijzing voor behandeling, psychodiagnostisch onderzoek en/of aanvullend advies, zowel binnen als buiten de groepspraktijk, behoort tot de mogelijkheden.

De verwijzer zal binnen het kader van een goede samenwerking en uiteraard na akkoord van de patiënt op de hoogte gebracht worden van de aanmelding en het verdere verloop van de behandeling.

Het afronden van de therapie gebeurt in overleg. Na een aantal maanden nemen wij contact op om te informeren hoe het gaat. Hierop kan, geheel vrijblijvend, mondeling, telefonisch, per brief of via e-mail gereageerd worden.

Al onze medewerkers respecteren de deontologische code en het beroepsgeheim.